Ćuti p*rnićarko, idi slikaj se gola! Skandal u EMISIJI UŽIVO, voditeljka OPLELA po Jeleni Karleuši!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2019, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ćuti p*rnićarko, idi slikaj se gola!" Skandal u EMISIJI UŽIVO, voditeljka OPLELA po Jeleni Karleuši!

Ovako nešto joj niko nije rekao!

Sinoć je u emisiji kod Ognjena Amidžića gostovao Aca Lukas koji je otvoreno govorio o svojoj svađi sa Jelenom Karleušom. Sa njim u emsiji bile su i Luna Đogani, pobednica "Zadruge 2", kao i nova voditeljaka Zadruge Tamara Đurić.

Nakon što je Lukas završio svoju ispovest, a nije bio baš velikodušan kada su reči u pitanju, Tamara Đurić je dobila zadatak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da kaže koja osoba sa estrade joj se najmanje dopada, a ona je izabrala Karleušu.

- Karleuša je najveća seljančura na estradi. Ne poštuje verske praznike, ma ništa joj nije sveto. Ne poštuje ni publiku ni kolege. Seljački i transparentno demonstrira silu, pa posle viče: "Kuku, lele, policijo pomagaj"  - rekla je Tamara.

Zatim je objasnila od kada datiraju njene nesimpatije.

 -Iznervirala me je kada je za Božić objavila Cecinu sliku iz manastira aludirajući da je ona đavo i čestitala praznik - ispričala je novopečena voditeljka.

 Tamara Đurić je otišla korak dalje, pa se izjasnila i o aferi sa Vranješom.

- Drska je i puna sebe, a izblamirala se pred celom Srbijom. Trebalo je da kaže: "Sramota me je, priznajem sve" i svi bi joj oprostili, a ona je nastavila istim tempom - ispričala je Tamara.

Prisetila se i situacije kada je Karleuša udarila foto - reportera.

- Pljuje po svima godinama, a očekuje da joj ćute. Sad svako ima pravo da joj kaže: "Ćuti ti p*rnićarko, idi slikaj se gola!"- rekla je ona u emisiji kod Ognjena Amidžića.

NAKON IZBACIVANJA ĐURIŠIĆKE: Član žirija Zvezda Granda progovorio o SVAĐI sa Anom Bekutom! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.