Čupa u PAROVIMA uživo molio Jelenu da se pomire, ona ga javno obrukala! VIDEO

Izvor: Svet plus, 29.Apr.2015, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čupa u PAROVIMA uživo molio Jelenu da se pomire, ona ga javno obrukala! VIDEO

Čupo Kalač bio je gost u sinoćnoj emisiji Parova, gde je javno govorio o svom odnosu sa Jelenom Golubović, a nakon što ga je voditeljka zamolila da je ponovo zamoli da mu se vrati, usledio je šok.

Naime, iako je njihova ljubav planula tokom rijalitija Farma, Jelena Golubović i Čupo Kalač nakon izlaska iz rijalitija ubrzo su raskinuli svoju višemesečnu vezu, jer je muzičar želeo da se posveti svojoj karijeri, koju gradi u Švedskoj. Gostujući sinoć u >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << emisiji "Upoznajte Parove", Čupo Kalač otvoreno je pričao o vezi sa Jelenom i zamolio je da mu se vrati. Poznata rediteljka, nije ostala imuna na reči bivšeg dečka, ali ga je uz detaljno obrazloženje odbila.

"Ti si meni rekao da želiš da se posvetiš muzičkoj karijeri, a mene muž pevač ne zanima, već želim da imam svoju porudicu, tako da ne želim da ti se vratim". Ovakav odgovor izazvao je smeh i razočarenje pojedinih ukućana, dok je Čupo rediteljki poželeo svu sreću u životu sa novim dečkom.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.