Čuo sam se sa Zlatom, još je u BOLNICI Pevačicin bivši muž ne može da ZAUSTAVI SUZE: Tragedija ga slomila

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 14:04

"Čuo sam se sa Zlatom, još je u BOLNICI" Pevačicin bivši muž ne može da ZAUSTAVI SUZE: Tragedija ga slomila

On je otkrio šta mu je Zlata rekla.

Pevač Hasan Dudić bio je u braku sa pevačicom Zlatom Petrović.

Iako su se zavetovali na večnu ljubav, do razvoda je ipak došlo, ali su pevači ostali u dobrim odnosima.

Njihovu porodicu zatekla je tragična vest. Zlatin rođeni brat, harmonikaš Đorđe Đorđević Piloš je preminuo.

Kako smo pisali, harmonikaš je pre nekoliko dana primljen u bolnicu, zbog zdravstvenog problema sa kojim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se bori već neko vreme.

Nažalost, spasa nije bilo.

Za Telegraf.rs se sada oglasio Hasan, koji nije mogao da zaustavi suze.

- Od sinoć ne prestajem da plačem. Otišao je moj Piloš. Mnogo mi je teško. Bio mi je kao brat. Čuo sam se sa Zlatom, pravo sa aerodroma je otišla u bolnicu, bila je na nastupu. Ona je bila uz njega i kada su ga smestili. Tužna je, još je u bolnici - rekao nam je pevač i dodao:

- Ona je mene smirivala, ja sam vrištao od plača. Spremao sam se da ga posetim, a sada je prekasno - izjavio je Hasan Dudić za Telegraf.

Dudić se od harmonikaša oprostio i javno, porukom:

- Dragi prijatelji, nema više najboljeg među najboljima. Harmonikaš i kompozitor Đorđe Đorđević Piloš nije više među nama, rođeni brat moje bivše supruge Zlate. Moja duša, moj Piloš... Neka je sa anđelima - napisao je pevač.

Srbija Danas/Telegraf/Prenela: K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.