Čula sam da su SVAŠTA RADILI NAPOLJU Nova AFERA SA POZNATIM PEVAČEM isplivala, ljuti rat Maje i Aneli

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2024, 03:38

"Čula sam da su SVAŠTA RADILI NAPOLJU" Nova AFERA SA POZNATIM PEVAČEM isplivala, ljuti rat Maje i Aneli

Joe jedno veliko ime upleteno u život elitarki!

Sam početak emisije "Pitanja novinara",  obeležilo je propitivanje Darka Tanasijevića usmereno ka Marku Janjuševiću Janjušu, koji je, nažalost, nakon velike porodične tragedije dospeo u sam vrh javnog interesovanja. Bivši košarkaš je prvo priznao da se veoma loše oseća i da mu je i dan-danas teško zbog činjenice da njegovog mlađeg brata, Mihaila, više nema.

Kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se osvrnuo na odnos sa takmičarkom Aneli Ahmić. Na taj odnos je zvanično stavljena tačka, nakon što je Janjuš pročitao i video sve što je ona skrivala u "Eliti". Međutim, Maju Marinković je pohvalio, a onda je došlo i njenih pet minuta.

- Smatram da je nepravedno što se priča da je Maja bila više zabrinuta od mene. Ja ga više volim to je sigurno. To što je ona snalažljivija i bolje glumi to je nešto drugo. Pustiću vreme da napravi svoje, nije sve tako kako se čini. Ne znam kako da objasnim da volim čoveka. Ja sam htela nasamo sa njim razgovarati, kako da mu objasnim bilo šta kad mi ne veruje čovek. Dovoljno sam ga upoznala za ovo vreme da znam kako reaguje u nekim situacijama - rekla je Aneli.

- Rekla si da je Maja folirant i da je posle povraćanja otišla na žurku, šta misliš o tome? - pitao je Darko.

- Jeste, to sam rekla i stojim pri tome. Ona je mene danas provocirala, počela da mi peva Stanijine pesme. Rekla da sam samo bila izigrana od strane Janjuša, pa mi je spominjala dete. Ona je jednostavno provokator, stalno spominje da je ona bog i batina, misli da je Bogom dana - odbrusila je Aneli.

- Kojim informacijama barataš kada spominješ Nućija, Maji? -pitao je Darko.

- Čula sam da je bila intimna sa njim i da su svašta radili. Ona meni udara na majčinstvo non-stop, zato joj i uzvraćam tim provokacijama -rekla je Aneli.

- Majo, kako komentarišeš ove prozivke upućene tebi od strane Aneli? -pitao je Darko.

- Ona meni non-stop vređa Takija i Lea, prva je započela danas da mi spominje porodicu, ona stalno glumi žrtvu. Stalno sluša Miću jer je glupa, ona je namazana kao konkubina, to je ta ulična škola, ali da je prirodno inteligentna nije. Da je Maja biti lako, Maja bi bio svako. Ona kad ja pričam treba da ćuti. Te neke fore koje prosipa ljudima, ne može i meni, svima je jasno ko je Alen i da je bio njen ljubavnik. Ja sam rekla da će Janjuš i ona da se pomire verovatno, zna ona kako da manipuliše sa muškarcima. Što se Nućija tiče, ja sam samo bila na njegovom koncertu, bili smo zajedno na rođendanu i to je to. Samo lupa gluposti devojka i pokušava da opere sebe kroz mene - rekla je Maja.

Detaljnije u prilogu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.