Čula da je LEŽAO NA PSIHIJATRIJI Marija Kulić van sebe zbog Miljane - Bebica ovo uspeo da sakrije od svih?

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2023, 14:23

"Čula da je LEŽAO NA PSIHIJATRIJI" Marija Kulić van sebe zbog Miljane - Bebica ovo uspeo da sakrije od svih?

Noćima ne spava...

Učesnik "Elite", Nenad Macanović Bebica ne prestaje da urniše Miljanu Kulić i namerno je dovodi do ludila, a tokom jednog okršaja Bebica ju je čak i gurnuo u bazen.

Iako nikada do sada nije pokazivao agresivno ponašanje, on ne bira način da povredi Miljanu, a Marija Kulić se navodno plaši da ovo ne izađe na zlo.

Marija je šokirana stepenom Nenadovog bezobrazluka i sebe krivi za ovo što se Miljani dešava:
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Marija je jako teško zbog svega što Miljana preživljava, žena je van sebe. Bebica je živeo u njihovoj kući toliko dugo, a da čoveka nisu ni upoznali. Marija sad krivi sebe što je forsirala ćerkinu vezu sa Bebicom. Živa se pojede žena. Znate kakve strašne poruke njoj stižu. "Spasite ćerku, on će je ubiti golim rukama, on je psihopata ima lice ubice". Marija noćima ne spava. Čula je da se Bebica vodi kao neuračunljiv i da je ležao na psihijatriji, ali još nema dokaz za to, izgleda da je to od svih uspeo da sakrije. Plaši se da Miljani ludak ne presudi - govorio je za Svet izvor blizak porodici Kulić.

Marija je svesna da je Bebica bio sa Miljanom dok mu se nije ukazala prilika da uđe u rijaliti. Sad za sve krivi sebe jer je Nenad bio njen izbor, a ne Milajnin. Ne može da veruje da je toliko oamenula u proceni, a Siništa je teši da Bebicu ni psihijatar ne bi provalio koliko se dobro pretvarao dok je bio u Nišu i da su oni mislili sve najbolje, ali je ispalo drugačije.

Podsetimo, Miljana i Bebica su se svađali u više navrata, a na svoj odnos su izgleda definitivno stavili tačku, što dokazuje i Macanovićevo druženje sa učesnicom "Elite" Teodorom Delić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PREOKRET - Marija Kulić hitno demantovala; Stala u odbranu Bebice, opet ga brani nakon što je saznala

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2023, 00:04

Kulićeva je uvek bila poznata da sudi ni po babu ni po stričevima...Marija Kulić iako nije deo rijalitija Elita nastavlja budnim okom da posmatra ponašanje svoje ćerke Miljane, ali i svog nesuđenog zeta Nenada Macanovića Bebice sa kojim će se uskoro naći na sudu...Ipak, Marija je imala potrebu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.