Čuka vredna kao stan: Emina šeta sat od 55.000 evra  (foto)

Izvor: Svet, 20.Apr.2016, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čuka vredna kao stan: Emina šeta sat od 55.000 evra (foto)

Pevačica Emina Jahović uvek “šeta” brendiranu garderobu, ali ne zapostavlja ni satove. Zato njenu lepu ruku krasi sat koji je za prošli rođendan dobila od supruga Mustafe Sandala.
Cena? “Svega” 55.000 evra…
Sat je izrađen od osamnaestokaratnog zlata, a na krugu oko brojčanika nalazi se 32 dijamanta, dok su na samoj narukvici postavljena 174 dijamanta.
Ne želimo da reklamiramo firmu koja je proizvela skupocenog mališu, ali oni koji se razumeju u satove znaće o kom imenu je reč. A za one koji ne znaju, uvek postoji opcija “komentari” ispod teksta. Tamo se ionako svašta nešto dozna…

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Čuka vredna kao stan: Emina šeta sat od 55.000 evra (foto)

Izvor: Scandal.rs, 20.Apr.2016

Pevačica Emina Jahović uvek “šeta” brendiranu garderobu, ali ne zapostavlja ni satove. Zato njenu lepu ruku krasi sat koji je za prošli rođendan dobila od supruga Mustafe Sandala...Cena? “Svega” 55.000 evra…..Sat je izrađen od osamnaestokaratnog zlata, a na krugu oko brojčanika nalazi...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.