Čudotvorni napitak: Izbacite 8 kg toksina iz tela za 15 dana!

Izvor: Svet plus, 02.Feb.2016, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čudotvorni napitak: Izbacite 8 kg toksina iz tela za 15 dana!

Debelo crevo je organ u ljudsokm telu koji je veoma bitan za mnoge važne telesne funkcije u organizmu. On zadržava vodu, a takođe i odgovoran je za druge funkcije: reguliše dimunološki sistem i pomaže u probavi.

Lako možemo da kaćemo da debelo crevo ima važnu ulogu u odžavanju zdravlja u našem organizmu. Ukoliko ono ne radi kako treba, toksini iz našeg organizma neće nestati i izbaciti se, već će se akumulirati i apsorbovati u njemu. Hrana koju unosimo svaki dan, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << minimum 24 sata se zadržava u našem organizmu, dok kod jela sa slabo prehrambrenim dejstvom i malom količinom vitamina, može da prođe i do 70 sati, a konačni ishod je akumuliranje nezdravog otpada usled čega dolazi do zatvora.

Takođe i mnogi drugi simptomi mogu davati indikacije da je reč o problemu sa debelim crevom: Osip, pad imunološkog sistema, vaginalne infekcije, umor, bolovi u mišićima i zglobovima, bolovi u želucu, nadutost, i mnogi drugi.. Ipak, od sada ne morate da brinete jer je tu potpuno prirodno rešenje za ove probleme. Napravite napitak koji je 1940. godine napravio poznati lekad u alternativnoj medicini Stenli Burogs. Proces čišćenja traje između 10 i 16 dana, a potrebno vam je: 1 litar filtrirane vode, 1 kašičica crvene paprike, 2 organskog javorovog sirupa i pola litre svežeg soka od limuna.

Prvo morate da pomešate sve sastojke i stavite ih u staklenu teglu ili činiju. Stavite u frižider ovu smesu ili ga držite na nekom tamnom mestu.  Morate ga piti 10 danam najmanje pet do osam puta dnevno.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.