Crvena jabuka: Šta kad poljubaca nema! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 31.Okt.2020, 11:20

Crvena jabuka: Šta kad poljubaca nema! (VIDEO)

Dražen Žerić Žera, frontmen grupe "Crvena jabuka", prepun elana najavio je nove pesme benda koji više od tri decenije živi na sceni. Nova pesma i spot " Šta kad poljubaca nema"!

"'Tvrđava' je naš novi studijski album, a kao i u prethodnima, uvijek se trudimo prenijeti iskrenu emociju. Iza svake naše pjesme stoji odlična autorska ekipa koja zna napraviti melodiju i tekst i mislim da to prepoznaje naša publika. Većinu pjesama na novom albumu potpisuju Mirko Šenkovski >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Geronimo i Dragana Kajtazović Šenkovski, a ostatak ekipe čine Dino Muharemović, Laris Pašalić, Samir Kadirić, Željko Krznarić, Dragan Spajić Gale i Mirosav Stolica. Glazbenu produkciju cijelog albuma potpisuju Mirko Šenkovski Geronimo, Dražen Žerić, Laris Pašalić i Marin Meštrović.

Uvijek želimo da na albumu imamo dosta pjesama, tako je i na ovom petnaest sjajnih pjesama u kojima su gosti Bojan Žerić Zer0, gost u pjesmi 'Gloria', Rijad Gvozden recitira u pjesmi 'Ljeto', u pjesmi 'Šta kad poljubaca nema' gostuje Alen Hrbinić. Poznati sarajevski glumac Josip Pejaković gostuje čak na dvije, 'Tvrđava' i 'Moj brate', koju i autorski potpisuje. Kao bonus track smo izdvojili pjesmu 'Aleje ljubavi', pjesmu u kojoj sam ja gost Željku Samardžiću, a pjesma je vrlo brzo postala hit diljem regije." - rekao je Žera za "Jutarnji.hr"

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.