Cro A Porter u Zagrebu

Izvor: Poznati.info, 25.Okt.2013, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cro A Porter u Zagrebu

Cro A Porter poznati je modni događaj na kojem sudjeluju priznati modni kreatori kao što je modna kuća Nebo i kreatorica Matija Vuica. Na Cro A Porteru okupile su se brojne poznate zvezde poput Maje Šuput, Alke Vuice, Ivane Delač Đolo te Marka Grubnića.

Maja Šuput došla je u lepoj crnoj kombinaciji na koju je dodala šešir i ljubičastu torbicu. Anica Kovač također se odlučila na crnu kombinaciju sa crvenim cipelama na potpeticu.

Alka Vuica pojavila se u >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << kožnim hlačama i jakni sa slikom tigra na majici. Cro A Porter nije mogao da prođe ni bez Severine koja je postala zaštitno lice nove kampanje Matije Vuice kao Lady X.

Poznati modni događaj Cro A Porter u Zagrebu održava se od 23. do 26. oktobra na Velesajmu. U sklopu poznatog događaja na Velesajmu snimljena je kampanja modnih kreatora Studija Arileo.

Poznati dvojac Marija i Jurica Pirić svake godine oduševe dame svojim hrabrim kreacijama. Tako su i sada odlučili pokazati novi pristup klasičnom načinu oblačenja. Kolekcija Arilea inspirisana je kontrastima crnih i belih fotografija Mana Raya.

Na Cro A Porteru u ulozi manekeneke našla se i poznata glumica Jelena Perčin kao zaštitno lice modnih dizajnerica Marine Jerant i Manuele Lovrenčić.

Autor: Sanja, Foto: Instagram

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.