Crnogorska zimska idila

Izvor: Poznati.info, 06.Feb.2015, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorska zimska idila

Milena Vučić i Nikola Burovac ovu zimu provode u Crnoj Gori, puneći baterije i uživajući u zimskim čarolijama. Popularni supružnici nisu propustili priliku da odu do planine Bjelasice, gde su u društvu prijatelja skijali i proveli nekoliko nezaboravnih dana.

Dugo nismo skijali, tako da je ovo bila idealna prilika za to. Iako smo i Nikola i ja letnji tipovi, zaista uživamo u ovim danima na snegu, kaže crnogorska pop zvezda kojoj je zima ovog puta poslužila i kao inspiracija >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << za nove stihove.

Koliko smo uživali u Budvi, Podgorici i na planini, toliko sam i radila. Iskoristila sam vreme da promovišem novu pesmu, ali i da napišem neke nove tesktove za svoje pesme. Zadovoljna sam početkom ove godine, ali to je samo najava onoga što sledi, otkriva Milena.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.