Čorba otkrio TAJNE PABA! Došlo je do konflikta, ali... Otkrio prave razloge RASKOLA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2021, 10:35

Čorba otkrio TAJNE PABA! "Došlo je do konflikta, ali..." Otkrio prave razloge RASKOLA (VIDEO)

"Imali smo lepe momente."

U sinoćnoj emisiji "Narod pita" gosti su bili Milan Janković Čorba i Teodora Bilanović. Njih dvoje su komentarisali svoje učešće u "Zadruzi 4", o svom odnosu, a Čorba je u jednom trenutku progovorio i o društvu iz paba.

- Čime si publiku osvojio, šta misliš? - pitala je Ivana.

- Spontanost, nisam se folirao. Mislio sam da je moja spontanost i iskrenost najviše biti cenjena. Uvek sam sve cenio sve što imam, uvek sam cenio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odakle sam, nikada se ničega nisam stideo. Uglavnom sam gradio svoje samopouzdanje na taj način da se ponosim svemu što imam - rekao je Čorba.

- Rekao si da nećeš biti ni sa jednom devojkom u rijalitiju tačnije zakleo si se pa pogazio, kako se to desilo? - pitala je voditeljka.

- Video sam koliko mi je težine donelo to što sam bio sa devojkama. Sve što je loše bilo bilo je zbog tih devojaka. I to sa Majom dosta su me optuživali, sve su gluposti govorili. Onda se pojavila Teodora, družili smo se, podržavala me je. Znao sam da ako pogazim reč a srećan sam, ponosiću se svojom odlukom a evo nisam pogrešio - odgovorio je Čorba.

- Da li si strepela da te neće javno priznati kao devojku posle toga što se zakleo? - obratila se Ivana Teodori.

- Nije, jer znam zašto se zakleo i kako mu se majka ukazala u snu. Nisam se bojala samo me je nerviralo samo zato što je odugovlačio, ponašao se kao da nema poverenja u mene, a ja sam uvek bila tu. Ja sam se nadala da ćemo biti zajedno ali nisam očekivala da će biti sve ovako - izjavila je Teodora.

Usledilo je još jedno uključenje.

- Dobro veče, Milojka sa Zvezdare. Htela sam da vas pozdravim sve. Imam samo jedno pitanje za Milana. Zašto su tako on i Kristijan ignorisali Mišela, kad je on sve vreme bio uz njih? - pitala je gledateljka.

- Slažem se da je dobar i da nikada ništa ružno nije rekao. Nije bio takav da može da nas prati, naše rutine. Nekada sam ga ovako provocirao ali iz šale, on je fin i kulturan ali nije imao našu energiju. Imali smo lepe momente, ali je na kraju otišao zbog tog konflikta sa Kristijanom - rekao je Čorba.

- Kako komentarišeš pobednicu Zadruge? - pitala je Ivana za kraj Teodoru.

- Meni je drago, naročito što su svi vikali da im nije bitan plasman, a ona je uvek govorila hoću da budem prvo mesto, evo i jeste prva. Baš mi je drago! Čule smo se čestitala sam joj, poslala sam joj poruku - odgovorila je Teodora.

- Nisam očekivao da ona bude prva, imao sam tu par favorita, kad je ona pobedila bili smo oduševljeni. Mi smo mnogo vezani, ona kaže sedi pored mene biće mi lakše i ja sam proveo sa njom sve vreme. Uvek me je hvalila, kako sam radan i vredan, da sam pravi muškarac - rekao je Milan.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.