Izvor: Scandal.rs, 22.Nov.2018, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Coka se ne odriče Nikole Lakića, po cenu da je roditelji napuste

Nakon neviđenog skandala koji se desio juče u toku slavskog ručka, kada se u vilu javila majka Aleksandre Tasić Coke i poručila joj da je mrtva za nju ukoliko je trudna sa dečkom Nikolom Lakićem, za portal happtv.rs Coka je otkrila kako se oseća nakon svega izrečenog od strane svojih roditelja. Jučerašnji dan bio je više nego težak za tebe. Kakve te The post Coka se ne odriče Nikole Lakića, po cenu da je roditelji napuste appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Stiže druga rijaliti beba?! Cokinoj mami pozlilo! “Mrtva si za nas”, odjekivalo vilom – porodica se odriče ćerke!

Izvor: Scandal.rs, 23.Nov.2018, 20:30

“Aleksandra želim da ti čestitam slavu jer ako si zaboravila i tvoj otac slavi slavu. Sram da te bude. Obrati pažnju na svoje ponašanje jer u protivnom nećeš dobiti ni za najosnovnije stvari. Ti si još uvek Tasić ili se odrekla svog prezimena. Jedino što znaš da radiš je da praviš gluposti.”...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.