Cobi U VEZI sa pevačicom sa PZE - Reper nakon raskida sa influenserkom ponovo srećan u ljubavi

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 09:16

Cobi U VEZI sa pevačicom sa PZE - Reper nakon raskida sa influenserkom ponovo srećan u ljubavi

Novi par na domaćoj sceni!

Poznati reper Slobodan Veljković Cobi i mlada pevačica Kat Dosom, poznata i kao Katarina Kardoso, su novi par na domaćoj javnoj sceni. Njihova veza je privukla pažnju javnosti, a par je upoznao u studiju koji je u vlasništvu Slobodana.

Katarina je, kako se navodi, poslala svoje demo-snimke reperu Cobi-ju još 2020. godine, nakon čega su počeli da sarađuju. Emocije su se razvile tokom vremena, jer je Cobi u tom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio u vezi s blogerkom Jelenom Nikolić.

Katarina Kardoso, koja je rođena u Johanesburgu, ali je odrasla u Čačku, osvojila je simpatije publike na takmičenju "Pesma za Evroviziju '24." i time se dodatno istakla u javnosti. Njih dvoje su viđeni u jednom bioskopu u Beogradu kako kupuju kokice i piće, što je dodatno podgrejalo medijske spekulacije o njihovoj vezi.

Veza Kat i Cobija izazvala je interesovanje javnosti, a o njihovom odnosu se sve više spekuliše na društvenim mrežama. Takođe, u emisiji "Ami Dži šou" učesnici PZE su bili tema razgovora, a mlada zvezda Džordži je izazvao pažnju izjavom da bi snimio duet s Kat Dosom.

A post shared by Kat Dosa (@katdosa)

Ognjen Amidžić je potom postavio pitanje Džordžiju vezano za reakciju Cobija na tu mogućnost, što je dodatno raspalilo interesovanje javnosti za ovaj ljubavni par.

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.