Cisi Hjuston otkriva: Bobi Kristina uopšte ne napreduje, sve je u Božjim rukama

Izvor: Svet, 10.Maj.2015, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cisi Hjuston otkriva: Bobi Kristina uopšte ne napreduje, sve je u Božjim rukama

Bobi Kristina ni malo ne napreduje, otkrila je njena baka Cisi Hjuston.
Kako je navela, njen život je sada u Božjim rukama.
Ona je ista, uopšte ne napreduje“, rekla je njena baka.
Nije nas još napustila, ali znate, šta god Gospod odluči, spremna sam za to. Ja nemam ništa sa tim. To je njegov posao. To je njegova teritorija. I ja razumem.”
Ćerka pokojne dive Vitni Hjuston i Bobija Brauna pronađena je onesvešćena u svojoj kući 31. januara. Od kako je izvađena iz indukovane kome i dalje ne reaguje, a iz porodičnih izvora dolaze informacije da ima nepovratno oštećenje mozga.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Cisi Hjuston otkriva: Bobi Kristina uopšte ne napreduje, sve je u Božjim rukama

Izvor: Scandal.rs, 10.Maj.2015

Bobi Kristina ni malo ne napreduje, otkrila je njena baka Cisi Hjuston...Kako je navela, njen život je sada u Božjim rukama...“Ona je ista, uopšte ne napreduje“, rekla je njena baka...“Nije nas još napustila, ali znate, šta god Gospod odluči, spremna sam za to. Ja nemam ništa sa tim. To...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.