Ćira: Ljut sam što je Popović vratio Bubamaru u Grand!

Izvor: Poznati.info, 28.Mar.2014, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćira: Ljut sam što je Popović vratio Bubamaru u Grand!

Dejan Ćirković Ćira prilično je besan poslednjih dana. Ovaj pevač ne može da shvati da je direktor njegove izdavačke kuće Grand prešao preko pljuvanja Dare Bubamare i ponovo je vratio u redove Granda.

”Sale me je iznenadio time što je u Grand vratio Daru Bubamaru. Pljuvala je i pljuvala po Popoviću, a sad piše poruke i pita može li da snimi plejbekove”.

”Da sam na njenom mestu ja posle svega ne bih mogao da pišem Saletu poruku, makar mi ruka otpala. Ma, ‘leba da nemam da jedem, ne bih imao obraza da se vratim u Grand da sam na njenom mestu” – rekao je Ćira u intervju za Vesti.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.