Čija li će biti poslednja: Proka zahteva rad na imanju, Lepi Mića odbija poslušnost (video)

Izvor: Svet, 03.Maj.2016, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čija li će biti poslednja: Proka zahteva rad na imanju, Lepi Mića odbija poslušnost (video)

Proka je danas iznenada posetio farmere i prekinuo sastanak tokom kojeg je trebalo da izglasaju najgoreg i najboljeg farmera u protekloj nedelji. Iako su se obradovali kada su ga videli, vrlo brzo su po njegovom izrazu lica uvideli da Proka nije došao u lepom raspoloženju.
Mentor je ljutito prekinuo sastanak i poveo gazdu Lepog Miću u obilazak imanja i životinja, a ono stanje koje je zatekao ga je, u najmanju ruku, šokiralo.
“Neke stvari na imanju moraju da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << poštuju. Ko se sa kim svađa, to mene ne zanima, ali o životinjama treba da vodite računa. Znam ko šta radi”, besneo je Proka, koji je objasnio gazdi da moraju više pažnje da posvete životinjama.
On je odgovornost prebacio na gazdu, navodi pink.rs, koji ima zadatak da raspodeli poslove i vodi računa o tome da li su oni urađeni. Mića se zbog kritika žestoko iznervirao, pa je poručio da on nije došao na Farmu da radi i da od njega to niko više ne treba da očekuje.
Budući da Zadruga ne toleriše nerad, može se pretpostaviti da im se smeši paklena nedelja.
frameborder="0" allowfullscreen>

Nakon toga, hrana je još jednom bila povod za žestoku svađu na Farmi. Naime, Mića smatra da bi trebalo da se u kuhinjskim poslovima oprobaju svi farmeri, pa je rešio da prekine monopol Zorice Marković Keve.
“Nećeš kuvati, tačka i kraj! ‘Ajde, stani za šporet”, urlao je Mića na Kevu, a domaćica mu je stavila do znanja da je njegove pretnje ne dotiču.
“‘Ajde, zabrani mi! Ja te se ne plašim! Ti si prvi koji je uzeo g*zicu da nahrani”, besnela je Keva.
Ubrzo zatim, gazda je napao i Žiku, jer mu je zasmetalo upravo to što je uzeo Kevin obrok, a pričao je da više neće jesti hranu koju ona priprema.
“Loše sam se osetio što sam bio jedan od onih koji je uzeo hranu. Ovo je prvi i poslednji put da učestvujem u raspravi vezanoj za hranu”, iznerviran je bio Žika, koji je rekao da mu smetaju dvostruki aršini.
“Ko te je prozvao za hranu?! Prozvana je ona što kuva, a ne ti što si uzeo, Žiko! Ona konstantno pravi tu priču”, pokušao je gazda da objasni u čemu je problem.
Pogledajte ovu žestoku svađu oko hrane:
frameborder="0" allowfullscreen>

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Čija li će biti poslednja: Proka zahteva rad na imanju, Lepi Mića odbija poslušnost i urla na farmere (video)

Izvor: Scandal.rs, 03.Maj.2016

Proka je danas iznenada posetio farmere i prekinuo sastanak tokom kojeg je trebalo da izglasaju najgoreg i najboljeg farmera u protekloj nedelji. Iako su se obradovali kada su ga videli, vrlo brzo su po njegovom izrazu lica uvideli da Proka nije došao u lepom raspoloženju...Mentor je ljutito prekinuo...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.