Izvor: Scandal.rs, 31.Dec.2016, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri super jednostavne frizure koje će vam promeniti život… Jer su tako predivne!

Za frizera niti imamo vremena, a često ni novca, a jednostavno nam nije do pranja kose, feniranja i peglanja. Na scenu tada stupaju jednostavne i efektne frizure koje se prave za manje od 5 minuta, a ipak će ostaviti utisak, potpomoći našem izdanju i osloboditi nas brige kako nam kosa izgleda. Evo naših ideja:

1. Konjski rep

Najbolji prijatelj svake devojke! Adekvatan za doslovce svaku varijantu, istovremeno casual i otmen, pristaje gotovo svakom obliku lica i dužini >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << kose! Jednostavan, a tako prefinjen! U kombinaciji sa lepim minđušama – ništa bolje!

Pročitajte i… Džesika Alba otkrila je da već 30 godina ima večernji ritual kom duguje savršenu kosu

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Četiri super jednostavne frizure koje će vam promeniti život… Jer su tako predivne!

Izvor: Svet, 31.Dec.2016

Piše: Stefana Pavlović, zamenik web urednika portala “Lepota i Zdravlje” Od prave dame se nekako uvek zahteva da bude sređena i to sa stilom, i niko nas ni ne pita imamo li uvek vremena i volje za to. Lepo je uvek biti dobro obučena, našminkana i doterana sa stilom, ali šta kada nam jednostavno...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.