Čestitamo porodici Dragojević, srce im je puno! ZVAĆE SE SERGEJ!!! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2017, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čestitamo porodici Dragojević, srce im je puno! ZVAĆE SE SERGEJ!!! (FOTO)

Dalila objavila fotku uz divne vesti!

Dalila Dragojević eks Mujić, pobednica "Parova", i njen muž Dejan Dragojević krenuli su da grade kuću u kojoj će zajedno živeti. Daleko od Beograda gde su se proslavili, ali i daleko od Novog Sada odakle je mlađi Dragojević.

Njih dvoje su rešili da ostatak života provedu u njenoj rodnoj Bosni i Hercegovini u mestu Gornji Šepak, gde su krenuli radovi na izgradnji kuće ovih rijaliti učesnika. Dalila je na licu mesta napravila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fotografije i podelila ih sa pratiocima na Instagramu.

On je ujedno otkrila i to da je njen otac Huso Mujić, sa kojim dugo nije bila u dobrim odnosima, njoj prepisao plac za buduću kuću njenu i Dejanovu.

Neposredno pred gradnju Dalila je objavila fotografiju na kojoj se vidi plac gde će se njihova kuća dići.

- Kod nas radno.Temelj još malo pa završen. Glavni majstor Obren, objašnjava nam sve do najmanjeg detalja. Svi se trude da ispadne onako kako smo zamislili. Pa kad legne kućica “Sergej” od našeg dragog Radeta, biće to sve tip-top. I onda zajedno da proslavimo kraj radova  🤗 🤗 🤗

Mi? Presrećni.

Dalila je ovom fotkom prenela mali delić atmosfere, i novitete koji se dešavaju u porodici Dragojević. Nadamo se da će kućica "Sergej" 100 godina da ih služi, i pruži toplinu pravog doma!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.