Čestitamo: Udala se Antonija Blaće!

Izvor: Svet, 26.Jun.2015, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čestitamo: Udala se Antonija Blaće!

Kako je Svet prvi najavio, hrvatska TV voditeljka Antonija Blaće i vaterpolista Hrvoje Brlečić venčali su se danas u Crkvi svetog Marka na Gornjem gradu u Zagrebu.
Prisutni su bili Petra i Luka Nižetić, Janica Kostelić i M. Batinić. Venčanje nije želeo da propusti ni njen bivši Big Brother cimer Alen Macinić.
Antonija je nosila venčanicu s potpisom “eNVy rooma”.

 Goste na proslavi zabavljali su bend Kontra >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i Živa legenda.

Voditeljka je venčanje organizovala u kratkom roku, a kako je u nedavnom intervjuu rekla, nije joj jasno, zašto to ljudi planiraju po godinu i po.
“Volela bih da možda neka suza kane na svadbi. Volim da je to svečano i dirljivo. To je veliki momenat u životu, a naravno da se do sitnih jutarnjih, preksutrašnjih sati slavi”, rekla je Antonija nekoliko dana pre venčanja.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čestitamo: Udala se Antonija Blaće!

Izvor: Scandal.rs, 26.Jun.2015

Kako je Svet prvi najavio, hrvatska TV voditeljka Antonija Blaće i vaterpolista Hrvoje Brlečić venčali su se danas u Crkvi svetog Marka na Gornjem gradu u Zagrebu...Prisutni su bili Petra i Luka Nižetić, Janica Kostelić i M. Batinić. Venčanje nije želeo da propusti ni njen bivši Big Brother...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.