Čestitamo! Dragana Dabović postala mama!

Izvor: Scandal.rs, 29.Okt.2016, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čestitamo! Dragana Dabović postala mama!

Glumica Dragana Dabović Čukvas porodila se juče i na svet donela devojčicu.

Zvezda “Vojne akademije” i njen suprug Veselin Ćukvaš svojoj mezimici dali su ime Bjanka, a ponosna mama je svoju sreću podelila na društvenim mrežama.

Dobro došla nam principesso! 28.10. Od danas pa zauvek smo budni, brižni i pažljivi prema tebi mrvice naša…”, napisala je glumica.

Dobrodosla nam principesso! 28.10. Od danas pa zauvjek smo budni,brizni i pazljivi prema tebi mrvice nasa…

A photo posted by Dragana Dabović Čukvas (@dacadabovic.cukvas) on Oct 28, 2016 at 5:29pm PDT

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Porodila se naša lepa glumica: Na svet donela devojčicu

Izvor: B92, 29.Okt.2016

Dragana Dabović i njen izabranik Veselin Čukvas postali su roditelji!..Lepa glumica se udala u maju ove godine za Veselina Čukvasa, a sada je postala mama. Radosnu vest je podelila na svom Instagram profilu, a otkila je i ime svoje mezimice..."Dobrodošla nam principesso! 28.10. Od danas pa zauvek...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.