Čestitamo: Cristiano Ronaldo postao otac drugi put ove godine

Izvor: Tracara.com, 13.Nov.2017, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čestitamo: Cristiano Ronaldo postao otac drugi put ove godine

Jedan od najuspešnijih fudbalera današnjice, Cristiano Ronaldo je proslavio rođenje četvrtog deteta na društvenim mrežama.  32-godišnji fudbaler je na Instagramu objavio fotografiju iz porodilišta sa 10 godina mlađom devojkom Georginom Rodriquez, najstarijim sinom i novorođenom bebicom. “Alana Marina se upravo rodila. I Geo i Alana su odlično. Mi smo svi jako jako srećni”, napisao je ponosni otac uz ovu fotografiju. A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Nov 12, 2017 at 12:19pm PST Cristiano već ima 7-godišnjeg sina Cristina Ronalda Juniora i blizance Evu i Matea, koje je dobio u junu ove godine putem surogat majke.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

SVI U ŠOKU! Oženio se Miloš Biković, ALI NE SVOJOM DEVOJKOM! (foto)

Izvor: Svet, 13.Nov.2017

Već smo navikli da Miloš Biković ume da pretera sa svojim šalama, pa je tako bilo i danas. On je na Instagramu objavio fotografiju sa koleginicom Kristinom Aksenovom i napisao “Upravo venčani”.. Pretpostavljamo da je ovo scena iz neke serije ili filma. U suprotnom, rekli bismo da je poludeo.. . . ...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.