Ćerka bivše voditeljke RTS-a oduzima dah, a TV lice ističe zašto je ponosno na nju: Svi putevi su tvoji...

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 16:16

Ćerka bivše voditeljke RTS-a oduzima dah, a TV lice ističe zašto je ponosno na nju: "Svi putevi su tvoji..."

Olivere Jovićević ne krije radost.

Nakon što je punih 18 godina bila zaštitno lice političke RTS tok-šou emisije, ''Upitnik'', Olivera Jovićević je šokirala javnost kada je odlučila da da otkaz i povuče se iz javnosti.

Svoje vreme, sada bivša, voditeljka ispunjava putovanjem svetskim metropolama i egzotičnim destinacijama, neretko objavljujući i fotografije svoje ćerke Dunje Jovićević.

A post shared by Olivera Jovicevic (@oliverajovicevic)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Mlada Dunja, nije samo lepotica, već i devojka za primer. Ona studira međunarodne odnose na Fakultetu političkih nauka, povodom čega joj se Olivera, ponosno, javno obratila rekavši:

- Bilo koji put sutra da izabereš biće onaj pravi. Zato što si ti tako posebna i svoja. Zato što je mladost tako moćna. Zato što smo svi uz tebe. I zato što te i nebo čuva.

U roku od samo godinu dana, Olivera je izgubila oca i muža. Uprkos velikom gubitku ona je herojski preuzela ulogu oba roditelja, kako bi se Dunja lakše sukobila sa gubitkom.

- Prošle smo težak period - za samo godinu dana moja ćerka i ja izgubile smo najvažnije muškarce u našem životu, njenog i mog oca. Vreme prolazi, a vi nemate pravo na predaju ako ste jedini roditelj svom detetu - saopštila je Olivera.

Srbija Danas/Instagram/oliverajovicevic

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.