Izvor: Scandal.rs, 23.Nov.2016, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka Nade Blam prošle godine je brutalno pretučena, a danas izgleda ovako (foto)

Kostimografkinja Sara Bradićerka, ćerka glumice Nade Blam, pošle godine je krvnički pretučena u jednom beogradskom klubu.

Sara se oporavila i uz pomoć supruga Marka i njihove ćerke Line uspešno prevazišla ovaj traumatično iskustvo.

Podsetimo, Sara je zbog teških fizičkih povreda morala na operaciju. Ona je operisana na Vojno-medicinskoj akademiji, a nakon ovog iskustva Sara je u medijima govorila o ovom napadu.

“Imala sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << ozbiljan incident, nakon kog sam ceo dan provela u urgentnom centru i policiji. Meni nepoznat dečko, koji me je smarao i vređao i koga sam pokušala da se rešim, me je između ostalog, počupao za kosu i ja sam ga na kraju zalila pićem i krenula sam da izađem iz kluba. On je krenuo za mnom i udario me krvnički čelom u nos i naprvio prelom na tri mesta”, otkrila je Sara, koja danas izgleda ovako:

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

CERKA NASE GLUMICE JE PROSLE GODINE KRVNICKI PRETUCENA A DANAS IZGLEDA OVAKO

Izvor: medio.rs, 23.Nov.2016

Ćerka naše glumice Nade Blam kostimografkinja Sara Bradić, pošle godine je krvnički pretučena u jednom beogradskom klubu. Sara se uz pomoć supruga Marka i njihove naslednice Line uspešno oporavila i vratila svakodnevnim obavezama...Ona je doživela neprijatnost u jednom prestoničkom klubu, a...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.