Ćerka Milana Topalovića Topalka: Moj tata je jako strog!

Izvor: Svet plus, 09.Jul.2015, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka Milana Topalovića Topalka: Moj tata je jako strog!

Ćerka Milana Topalovića Topalka nedavno je napunila 18 godina, a kako je izrasla u pravu lepoticu, njen otac postao je previše strog.

Otac i ćerka u emisiji Exkluziv kažu, da imaju drugarski odnos, ali da je Topalko postao veoma strog, te da sve više podseća na Nikolu Koju iz filma " Mi nismo anđeli". "Blago rečeno, podseća na scenu iz Mi nismo anđeli. Jadni oni", kaže kroz osmeh Helena i dodaje:

"Ja samo insistiram da to budu dobri momci, hvala Bogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << do sada su bili. Sve ti dođe na isto. Od kada se oni rode ti se podrediš njima, ne spavaš kad su mali, ne spavaš kad porastu i tako u krug", izjavio je Topalko, ali sve to ne smeta njegovoj ćerki jer smatra da će zahvaljujući njemu, postati dobra osoba: "Mislim da treba da bude strog tata zato što kada budem odrasla, pošto još nisam iako sam napunila 18 godina, biću dobra devojka".

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.