Ćerka Eni Lenoks oglasila se nakon nesreće: Ljubav i svetlost mog života više nije sa mnom

Izvor: Svet, 11.Avg.2015, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka Eni Lenoks oglasila se nakon nesreće: Ljubav i svetlost mog života više nije sa mnom

Tali Lenoks-Fruhtman, ćerka pevačice Eni Lenoks, objavila je emotivnu poruku na društvenim mrežama posvećenu dečku, skoro tri dana nakon tragične nesreće u kojoj je on nestao.
U reci Hadson juče je pronađeno telo koje još nije identifikovano, ali su zvaničnici saopštili da su velike šanse da se radi o 32-godišnjem manekenu i fotografu Ijanu Džonsu.
Čini se da je njegova dugogodišnja devojka sada potvrdila njegovu smrt, objavivši emotivnu poruku >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << na Instagramu.
“Moje srce je slomljeno. Moj najbolji prijatelj, moja srodna duša, moj partner u zločinu i kreativnosti, ljubav i svetlost mog života više nije sa mnom”, napisala je Tali uz fotografiju i dodala:
“Sva ljubav koja mi je data daje mi snagu da prebrodim ovo. Znam da je on srećan što sam ja spasena.”
Podsetimo, Tali i Ijan vozili su kajak u reci Hadson kada se njihov čamac prevrnuo. Ćerka Eni Lenoks bila je u vodi 20 minuta pre nego što ju je spasio brod koji je bio u prolazu. Spasioci su čitavog vikenda tragali za telom njenog dečka.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ćerka Eni Lenoks oglasila se nakon nesreće: Ljubav i svetlost mog života više nije sa mnom

Izvor: Scandal.rs, 11.Avg.2015

Tali Lenoks-Fruhtman, ćerka pevačice Eni Lenoks, objavila je emotivnu poruku na društvenim mrežama posvećenu dečku, skoro tri dana nakon tragične nesreće u kojoj je on nestao...U reci Hadson juče je pronađeno telo koje još nije identifikovano, ali su zvaničnici saopštili da su velike šanse...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.