Ćerka Dina Dvornika dala naslednici ime PO OCU I MAJMUNU! Ela sve zaprepastila - ovo ime NIKO NIKAD NIJE ČUO

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2018, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka Dina Dvornika dala naslednici ime PO OCU I MAJMUNU! Ela sve zaprepastila - ovo ime NIKO NIKAD NIJE ČUO

Simpatično skroz

Ćerka čuvenog muzičara Dina Dvornika i unuka glumačke legende Borisa Dvornika je svojoj mezimici dala krajnje neobično ime.

Angažovan čitav tim! Darko će uskoro hodati uz pomoć štaka! OVO SU PROGNOZE NJEGOVOG DOKTORA!

Srećni roditelji Ela i njen verenik Čarls svojoj malenoj princezi dali su ime Balie Dee Dvornik-Pearce, a javnost ne prestaje da nagađa odakle inspiracija popularnoj blogerki za ovako nesvakidašnje ime.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
ŠOK!!! NEĆETE VEROVATI ŠTA ĆE JELENA KARLEUŠA URADITI ZA NOVU GODINU!

Ela je odlučila da stane na put nagađanjima i na društvenim mrežama je razjasnila sve nedoumice oko imena njene mezimice koju je rodila tri nedelje ranije.

– Balie se čita Bali. Ime je dobila po ostrvu Bali u Indoneziji gde smo Čarls i ja imali jedno od najznačajnijih putovanja. Bali u hinduizmu znači "vojnik". U njihovoj mitologiji Bali je bio majmun ratnik koji je obarao svoje neprijatelje tako što bi zaželeo želju. Dee označava imena mog tate "Dino" i Čarlsove mame "Deirdre". Tako da ih uvek nosi sa sobom i kad ih nema. Slovo "e" smo dodali na kraj Bali čisto da bude drugačije - objasnila je ona.

DANAS BI NAPUNILA 41 godinu: Poslednji snimak Ksenije i Filipa i dalje kida dušu (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.