Čelnici Pink televizije SU DONELI ODLUKU Zvanično saopštenje člana produkcije - sada je sve rešeno

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2023, 04:07

"Čelnici Pink televizije SU DONELI ODLUKU" Zvanično saopštenje člana produkcije - sada je sve rešeno

Istupila u javnost

Dušica Jakovljević posle deset godinama dala je otkaz na televitiji Pink. Kako se saznalo, voditeljka koja je godinama vodila najpre rijaliti "Farma", a potom "Zadrugu", i "Elitu", rešila je da stavi tačku na karijeru na ružičastoj televiziji, na kojoj je svih ovih godina bila jedno od zaštitnih lica.

Voditelj Milan Milošević je otkrio da se vraća na Pink, kao i da ga uskoro možemo videti na malom ekranu."Republika" je stupila u kontakt sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegovom mlađom koleginicom Mašom Mihailović, koja je ove sezone postala voditeljka rijalitija "Elita".

- Čelnici Pink televizije su doneli odluku koju smatraju najboljom, tako da je moje samo da to podržim. Milana ne poznajem lično, ali znam da je surovi profesionalac u svom poslu i neminovno je da se njegov ime uvek vezivalo za rijaliti. Što se mene tiče, naravno da je dobrodošao - istakla je Maša za Republiku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.