Cela Srbija je brujala o NJOJ, a sada je niko ne bi PREPOZNAO! Evo kako Stefana NAFURANA MALA danas izgleda (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2022, 18:18

Cela Srbija je brujala o NJOJ, a sada je niko ne bi PREPOZNAO! Evo kako Stefana NAFURANA MALA danas izgleda (FOTO)

Šok transformacija!

Godine 2010. godine kada je Fejsbuk bio pravi trend i napopularnija mreža, široka javnost upoznala je jednu od najpraćenih devojaka Stefanu Vujinović, poznatiju kao Stefana "nafurana mala".

Ona je bila veoma popularna na pomenutoj mreži, te je redovno objavljivala fotografije sa starim telefonima i mnogo lošijom kamerom, ali uvek u atraktivnom izdanju.

Ona je bila prepoznatljiva po dugoj plavoj kosi, napućenim usnama i tigrasto, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << belim i roze odevnim kombinacijama. Takođe, imala je i preplanuli ten, kao i pirsnig na stomaku.

Pre deceniju i više još uvek nije postojao Instagram, a ostale socijalne platforme su bile nebitne u odnosu na Fejs gde je ova, tada ubitačna plavuša, potpuno sludela muški rod, kao i njena sestra Jovana.

Nakon što se pročulo za nju, ali i za njen nadimak “nafurana mala”, kojim se predstavljala, ona je u duetu sa još jednom drugaricom oformila grupu “Blondy”. Međutim, slava nije dugo potrajala jer je ona rešila da se povuče i živi mirnim životom. Iako nije bila deo rijalitija, niti muzičke scene, svi su znali za nju.

Stefana se preselila, te je dugo nije bilo na mrežama i dosta se promenila, budući da više nije plavuša. Ona je šokirala svoje pratice kada je objavila fotografiju u nošnji, s obzirom da je uvek isticala atribute.

- Živim u Švajcarskoj i radim u restoranu, a do skoro sam radila kao kasirka na pumpi. Ne nedostaje mi popularnost, ali imam želju da dođem u Srbiju i nastavim gde sam stala. Spremam nešto jako dobro, a uskoro će se i čuti... - rekla je Stefana jednom prilikom za Telegraf i priznala da je bila udata, ali da se razvela.

A post shared by 🌟Stefana🌟 (@stefanaeisenreich)

Stefana i dalje ima mnoštvo provokativnih fotografija, iako bi je na prvi pogled malo ko prepoznao, i dalje je atraktivna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.