Cela SVADBA O TROŠKU PRODUKCIJE Isplivale informacije o rijaliti venčanju Jaška i Aneli, PRSTEN VEĆ REŠEN?

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 12:50

"Cela SVADBA O TROŠKU PRODUKCIJE" Isplivale informacije o rijaliti venčanju Jaška i Aneli, PRSTEN VEĆ REŠEN?

Vole se više nego ikad
Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić su obeležili "Elitu" svojim turbulentnim odnosom. Njih dvoje su se više puta svađali i raskidali, ali su se uvek vraćali jedno drugom.
Janjuš je poželeo da podigne njihovu vezu na viši nivo i da veri Aneli. Zanimalo ga je kako bi ona reagovala ukoliko bi on nabavio prsten i verio je pred milionima gledalaca.
Po svemu sudeći, prsten će dobiti od fanova, a troškove venčanja će snositi produkcija, zaključuju fanovi ispod viralnog snimka koji kruži mrežom.
A post shared by @samo.realno6
"Njoj Ramazan, a njemu dva meseca od smrti brata. Ovo je dno svih dna", "Opet žicanje da im rade svadbu", "Da oma prsten...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.