Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2024, 00:53

Cela "Elita" U SUZAMA - Maja Marinković PRIŠLA Janjušu nakon potresnih reči, izustila samo ovo

Vidno je uznemirena.

Učesnice "Elite", Miljana Kulić i Maja Marinković progovorile su o tragediji koja je zadesila Marka Janjuševića Janjuša, nakon njegovog bolnog govora, te su obe završile u suzama.

- Tresle su mi se noge - rekla je Miljana.

- Ukočili su mi se prsti - rekla je Maja.

- Idi se presvuci - rekla je Miljana.

Nakon ovoga, Janjuš je stajao  ispred paba "Prijatelji", te mu je tom prilikom prišla Maja i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izjavila mu izjavila saučešće.

Ona mu je pružila ruku, a on joj se zahvalio, a nakon toga ona je otišla.

Takođe, Uroš Stanić i Miljana su se u jednom trenutku osamili u pušionici, te su tom prilikom sve vreme plakali i jecali zbog tragedije koja je zadesila Janjuševu porodicu.

Oni su se u jednom momentu i zagrlili, a u prilog tome da ih je zaista ova vest pogodila, govori i to da nisu zaista se zaustavili s plakanjem.

Detaljnije pogledajte u videima.

Srbija Danas/A.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.