Čekam oglašavanje ADVOKATA I TUŽBU Frapantna reakcija Duška Tošića na Jeleninu ispovest O BRAKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2023, 21:39

"Čekam oglašavanje ADVOKATA I TUŽBU" Frapantna reakcija Duška Tošića na Jeleninu ispovest O BRAKU

JK pred svoj nastup za spektakularnu reprizu Nove godine progovorila o procesu kroz koji prolazi tokom razvoda i velike ispovesti koja je nedavno izašla u javnost.

Pevačica Jelena Karleuša se pojavila u najprestižnijem beogradskom hotelu kako bi najavila svoj nastup za spektakularnu reprizu Nove godine, tačnije 1. januara.

Pevačica je pristigla društvu četvorice muškaraca obučenih u kostime Deda Mraza, a njihovo interesantno izdanje privuklo je pažnju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prisutnih.

Jelena je izgledala zanosno u crnoj uskoj haljini sa velikim prorezom u visini stomaka, ističući svaki mišić i atribut na svom telu. Njen izgled je ostavio čak i Deda Mrazove u čudu, a prisutne medijske ekipe nasmejala je svojim duhovitim komentarom.

Jelena je otvorila dušu i otkrila reakcije supruga, Duška Tošića, na njenu javnu ispovest o njihovom braku, a priznala je i da očekuje tužbu od advokata Bojana Karića.

- Haha, Bojan se nije javio, čekam neku tužbu, njegov advokat da se oglasi, on to voli... Duško nije imao nikakav komentar u kući... Bez obzira što su reakcije bile pozitivne, ja ne znam šta mi se desilo, prokuljalo je ono što je godinama čučalo u meni, ne znam šta je toliko trigerovalo ljude, da plaču, da promene mišljenje o meni, da vide da ja imam i tu nežniju stranu. Morala bih iznova i iznova da preživim ono što sam govorila, zato nisam odgledala ponovo taj intervju. Nisam zagrebala ni 3% od onoga što jeste moj život zapravo - priznala je Jelena pred objektivom portala Srbija Danas.

Detaljnije u prilogu ispod.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.