Čekala ga 10 meseci - u tim trenucima je znala SAMO OVO: Nesvakidašnja priča Ace Ilića i Biljane Jevtić

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2018, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čekala ga 10 meseci - u tim trenucima je znala SAMO OVO: Nesvakidašnja priča Ace Ilića i Biljane Jevtić

Život piše romane

Važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, a malo ko zna kako je zapravo počela njihova velika ljubav. Prvi poljubac im se desio u kombiju, a nakon toga su bili sigurni da će vezu krunisati brakom.

Jedan od najskladnijih estradnih parova Aleksandar Ilić i Biljana Jevtić često viđamo zajedno, a njihova ljubavna priča je i te kako zanimljiva.

Nakon što su se među njima rodile emocije, pored ljubomore i sitnih čarki Biljana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Acu čekala da odsluži vojni rok da bi se venčali.

GRUDI KOJE IZBIJAJU OČI! Nina Radulović PRVI PUT pokazala svetu DVE LUBENICE: Zaista su fenomenalne (FOTO)

Naime, za njihov brak je zaslužan Stjepan Radovanović koji je odlučio da napravi turneju, na kojoj se ovaj muzički par i zbližio.

- To je bila ljubav na prvi pogled. Sećam se da je bila u društvu pokojne Radmile Todorović kada sam je prvi put primetio - priznaje Aca Ilić.

- Potom smo se stalno viđali na nastupima i bilo je potpuno jasno da između nas postoji nešto više od običnog poznanstva. Međutim, život nas je odveo na različite strane sve do januara 1986. kada smo se ponovo sreli na turneji u Nišu, Biljaninom rodnom gradu. Posle dve nedelje počeli smo da se zabavljamo i od tada se nikada više nismo razdvojili - rekao je pevač za "Gloriu".

ŠOK OBRT: Pričalo se da su pale PROZIVKE, a sada se Kija DRUŽI sa OVOM pevačicom! "USPELA JE"!

Објава коју дели Aleksandar Aca Ilic (@aleksandarilic127201) дана 9. Феб 2017. у 8:57 PST

Prvi poljubac se desio u kombiju, a oni ne kriju da je početak njihove ljubavi obeležila i ljubomora.

- Sećam se da smo sedeli na prvom sedištu u kombiju i da smo stalno razmenjivali nežnosti. Malo smo se svađali i bili ljubomorni jedno na drugo, ali sve te sitne čarke danas su iza nas. Zapravo, pravi test naše ljubavi bio je kada sam deset meseci čekala Aleksandra da se vrati iz vojske. Ne znam kako sam izdržala, ali sam tada shvatila da se u životu sve može, samo ako je želja dovoljno velika - ispričala je Biljana za "Gloriu" svojevremeno.

CARSKI REZ JE U PITANJU: Svi srećni i ushićeni zbog POROĐAJA Goge Sekulić - ovo su DETALJI!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.