Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 12:35

"Čeka se obdukcija" - UBISTVO u domu naše poznate pevačice: Velika TRAGEDIJA zavila je u crno

Pevačica je potvrdila ovaj tragičan događaj.

Porodicu pevačice Lele Andrić zadesila je velika tragedija kada je njen sestrić, Milan Šuša (39) iz Zemuna ubijen u subotu na svom kućnom pragu.

Pevačica se odmah nakon ubistva oglasila za domaće medije.

- Da, nažalost... To je moj sestrić. Bili smo jako bliski, družili smo se često, čak je bio i kod nas u Švajcarskoj. Bio je divan, uvek je bio tu za familiju, pomagao je svima, izuzetan mladić. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << On je imao sina i ćerku, suprugu, bio je porodičan čovek. Niko nije zaslužio da mu neko oduzme život. Velika je tuga", rekla je potresena pevačica i dodala:

- Mene je ova vest zatekla u Beogradu, svi smo šokirani. Čekamo da se završi obdukcija - završila je ona.

Podsetimo, Milan je ubijen oko 10 časova u subotu u Zemunu na uglu ulica Kumanovske i Đoke Kovačevića dok je zatvarao kapiju. Ubica je na njega ispalio dva hica. Egzekutor je zatim peške pobegao ka glavnoj ulici, gde ga je čekao veovatno saučesnik u kolima.

A post shared by Lela Andric (@lela_andric_official)

Istraga koju vode policija i Više javno tužilaštvo u Beogradu ide u više pravaca kako bi se ispitale sve okolnosti ovog zločina.

Navodno, žrtva je imala mnogo neprijatelja.

Srbija Danas/Blic/Prenela: K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.