Čeka se Zvezdanova reakcija: PUKLA BRUKA o Aninom intimnom odnosu sa bivšim zadrugarom - nastaće haos

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2023, 00:24

Čeka se Zvezdanova reakcija: PUKLA BRUKA o Aninom intimnom odnosu sa bivšim zadrugarom - nastaće haos

Ivan Marinković odlučio je da obelodani sve!

Ivan Marinković gostovao je u emisiji "Pitanja gledalaca" i progovorio je o aferi Nikole Lakića i Ane Ćurčić.

Marinković je ispričao da Ana Ćurčić drži u šaci Lakića, te ukoliko bi ona presekla i ušla u ,"Elitu", on bi sve zarad opstanka priznao, pa bi čak i to da je imao intimne odnose sa njom.

Međutim, ono što je Ivana povredilo jeste, kako i sam kaže, to što ga je Lakić nakon dugogodišnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << druženja ,"prodao", zarad njegovog opstanka u rijalitiju.

Ako bi Ana ušla, moramo da vidimo i zašto ona ćuti, ili neće zato što ona jeste, ili će Lakić, s obzirom da je mene prodao, zarad ne znam čega, opstanka u rijalitiju i kada bi znao za ovo, mislim da bi Ani rekao da jeste, tu bi dobio na važnosti - ispričao je Ivan.

Detaljnije u prilogu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.