Izvor: Svet, 09.Nov.2010, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čeda Čvorak: Humanitarne žurke izbačenih farmera

Čeda Čvorak u Jutarnjem programu TV Pink najavio je žurke, koje će biti organizovane u Beogradu svake srede u Jahting klubu "Kej" a pod nazivom "Farmeri na vodi". Naime, izbačeni farmeri sa vlasnikom lokala dogovorili su se da se ubuduće okupljaju i druže u ugostuiteljskom objektu na reci, ali i da sve to ima humanitarnu crtu. Tako će ove srede sakupljeni prihod otići za Društvo za zaštitu životinja "Kasper", a već sledeće nedelje novac će se prikupljati za ljude u Kraljevu.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

FARMERI NA VODI

Izvor: Kurir, 10.Nov.2010, 08:20

Izbačeni farmeri Čeda Čvorak, Šikica, Renato, Borko i Irena biće domaćini humanitarne žurke pod nazivom „Farmeri na vodi“, koja će se održati večeras na brodu jahting kluba „Kej“. Deo prihoda od zarađenog novca biće uplaćen na račun društva za zaštitu životinja „Kaspers“...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.