Čaša veća od nje! Dara počela da se alkoholiše! (foto)

Izvor: Svet, 19.Maj.2017, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čaša veća od nje! Dara počela da se alkoholiše! (foto)

Dara Bubamara je udarila po alkoholu samo malo nakon podneva. Naime, pevačica je na Instagram postavila fotografiju na kojoj se vidi kako u Novom Sadu uživa u ogromnoj čaši crnog vina u kafani. Ona nije otkrila šta je razlog za konzumiranje alkohola ovako rano u toku dana, pa će ostati misterija da li je u pitanju neka lepa vest ili ljubavni sastanak.
Inače, Dara je poznata po tome što često pravi prekršaje u saobraćaju, pa se zbog njene bezbednosti, kao i zbog drugih učesnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << u saobraćaju nadamo da posle ove uživancije neće sesti za volan.

Da podsetimo, u poslednih nekoliko meseci Dara je vozila automobil dok je snimala video i nameštala kosu, a u vozilu je bio njen sin, nešto ranije je komšiji udarila automobil i pobegla, a nema baš sreće ni sa parkingom.
Parkira gde stigne: Dara Bubamara napravila haos na Terazijama
svet.rssvet, instagarm

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.