Car potkačio Janjuša nakon SAMOUBISTVA rođenog brata, poslao brutalnu poruku nekadašnjem prijatelju: Takve stvari se dese...

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 14:27

Car potkačio Janjuša nakon SAMOUBISTVA rođenog brata, poslao brutalnu poruku nekadašnjem prijatelju: "Takve stvari se dese..."

Odlučio je da progovori!

Bivši zadrugar Filip Car nedavno se oglasio za domaće medije, te se obratio učesniku "Elite" Marku Janjuševiću Janjušu koji je nedavno izgubio mlađeg brata u ovoj sezoni.

Naime, Filip je izjavio Janjušu saučešće zbog Mihajla, a potom se osvrnuo na njegovu vezu sa Aneli Ahmić i priznao da ne podržava taj odnos, kao i to da Janjuševiću ulazak u ovu sezonu rijalitija nije bio ispravna odluka.

- Tu priču >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << isto ne podržavam, ali neću komentarisati, jer sam rekao sam sebi da otkako je Janjuš izgubio brata i kada sam osetio krivicu što sam se svađao sa njim. Jer kad se takve stvari dese bude ti krivo što si se nekad svađao sa nekim, rekao sam neću više da ga komentarišem i to je to… Nije trebalo da ulazi ove godine - rekao je Car.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Pink.rs/Prenela: A.N

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.