Car je dobio HERPES, i pola Beograda Gnusne uvrede uživo, Janjuš OTKRIO TAJNU Maje Marinković

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 19:59

"Car je dobio HERPES, i pola Beograda" Gnusne uvrede uživo, Janjuš OTKRIO TAJNU Maje Marinković

Drama u Beloj kući!

U današnjoj emisiji "Gledanje snimaka" emitovan je klip na kojem Maja Marinković priča za vreme žurke da je Aneli Ahmić kopira i da je počela da se oblači isto kao ona.

Voditelj Milan Milošević je odmah da reč Aneli kako bi odgovorila na sve što je čula na gore pomenutom snimku, a vrlo brzo nakon toga nastala je ozbiljna svađa u koju se umešao i Marko Janjušević Janjuš, Majin bivši i Anelin sadašnji partner.

- Ja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ona nemamo ni pretežno isti stil, ona se oblači meni užasno, prenakićeno, ona uopšte nema moj stil. Moje stvari su prave stvari, a njene su preko Instagrama. Ovo je jedna bolesnica koja izmišlja stvari, ja i ona nigde veze u oblačenju - rekla je Aneli.

- Ona se toliko nagojila, takva je krmača masna, puna celulita. Neću da komentarišem njen stil jer njen stil ne postoji. Slađa i ja imamo istu bundu, Gačić je prokomentarisao da li je Maja uzela bundu od Aneli. Ona je tu noć videla je Jovana - govorila je Maja.

- Na granici sam da ga pustim da te iz*ebe - poručila je Aneli.

- Maja je ličila pre operacije ni na šta, pu*ila je gazdama ispod stola u Gradskoj kafani, ona služi napolju samo da je istresu, čekaj Duško te je*ao - rekao je Janjuš.

- Sram te bilo Janjuše, da tako pričaš. Ja sam čoveka videla dva puta u prolazu, čovek je bio tu u prostoriji sa drugarom - dodala je Maja.

Car je dobio herpes i pola Beograda - rekao je Janjuš.

Ti si rošavo govedo, sa krivim prstima - nastavila je Marinkovićeva.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.