Car hitno primljen na kliniku - uklonili su mu deo stomaka, oglasili se stručnjaci povodom njegovog stanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2023, 08:20

Car hitno primljen na kliniku - uklonili su mu deo stomaka, oglasili se stručnjaci povodom njegovog stanja

Čeka se reakcija Aleks Nikolića.

Filip Car je po mnogima bio jedan od najprivčnijih zadrugara kada je ušao u Zadrugu, a tome svedoči i broj devojaka koje su pale na njegov šarm.

Ipak, dugi boravak u zatvorenom prostoru u više sezona, masna hrana i nedostatak kretanja učinili su da se poprilično ugojio i fizički zapustio, te su njegovi snimci bez majce izazovali dosta smeha kod gledalaca zadruge posebno u poslednjoj sezoni.

Ipak Car je odlučio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da promeni svoj život i da sada kada se po ko zna koji put pomirio sa Aleks Nikolić malo poradi na svom izgledu i to baš na način kao što rade starlete.

Naime,  Car je otišao na botoks kako bi uklonio bore sa svog lica a otišao je i na zahvat lipolize trbuha.

Lipoliza je popularna injekciona procedura čiji je cilj uklanjanje viška masnih naslaga. Spada u najtraženije nehirurške metode za korekciju figure, a razloga za to ima dosta. Reč je o nehiruškom tretmanu.

On je to uradio u specijalizovanoj ordinaciji u Rijeci.  Stručnjaci su napisali na svojoj stranici da zahvat ne boli i radi se bez opšte anestezije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.