Cakana napravila haos u Prvom kuvaru! (Foto)

Izvor: Poznati.info, 05.Dec.2012, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cakana napravila haos u Prvom kuvaru! (Foto)

Večerašnja emisija Prvog kuvara biće veoma burna. Sudeći po reklami koju su pustili, problem je nastao oko Cakane i njenog tanjira, koji je po oceni jednog člana žirija, tačnije Milice bio aljkav. Pevačica je planula i počela da galami na sav glas. Sve ovo možete pogledati večeras na kanalu TV Pink.

Milica: Ja, ne mogu. Za mene to nije higijenski ispravno.

Cakana: Sve mogu da budem, ali aljkava nikada. Ne smatram da je moj tanjir nehigijenski. Bezobrazluk me ne zanima. Milica od početka ima problem oko higijene sa mnom – oštro je sasula Cakana žiriju u lice.

Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U "Prvom kuvaru" varničilo na sve strane: Cakana besnela i na kraju počela da plače! (FOTO)

Izvor: S media, 05.Dec.2012

Pevačica se gadno uvredila nakon izlaganja žirija nakon čega je nastao haos! ..Novi kulinarski dan počinje istom procedurom kao i u prethodna dva dana. Jučerašnja pobednica Romana bira takmičare koji staju u red iza nje, a ona prva bira namirnicu za današnje jelo i uzima brizle. Za njom namirnice...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.