Čak su i VODITELJI ZANEMELI: Ovo je KONAČNA ODLUKA zbog koje sada POJEDINI PLAČU, a tiče se njih

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 09:50

Čak su i VODITELJI ZANEMELI: Ovo je KONAČNA ODLUKA zbog koje sada POJEDINI PLAČU, a tiče se njih

Čestitamo svim takmičarima, a posebno pobednicima!

Sinoć je u Šimanovcima upriličena još jedna Elitovizija i to "ljubavna". Publika je uživala u nastupima za koje su se takmičari dugo pripremali, i to do ranih jutarnjih časova.

SMS glasovi, stručni i novinarski žiri su po završetku oficijalnog dela, dali svoj sud i tada su voditelji proglasili pobednike.

Voditelji Ana i Milan saopštili su da su odlukom stručnog žirija pobedu na večerašnjoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Elitoviziji" odneli Miljana i Darijan, te im je voditeljka Ivana Šopić u bekstejdžu dodelila nagrade.

- Želim da se zahvalim stručnom žiriju, Tamara me je iznenadila pozitivno, jako bih volela posle rijalitija da je upoznam. Moja najbolja drugarica iz rijalitija Milica Kemez, očekivala sam od nje - rekla je Miljana.

Ispada da smo mi pobednički tandem - rekao je Darijan.

Nakon što su voditelji Milan Milošević i Ana Radulović otkrili ko je odnoo pobedu kada je reč o SMS glasanju, voditeljka Ivana Šopić uručila im je bogate nagrade.

Anita i Anđelo osvojili su sedam dana na Rajskom ostrbu i odmor u spa centru, što im je izmamilo osmeh na licu.

- Hvala! Nemamo više ni šta da kažemo, jako smo zakvalni, stvarni - kazali su Anita i Anđelo.

Došlo je vreme i danovinarski žiri daju svoj sud i otkriju kako je publika glasala, te su otkrili koje daju najmanju podršku, a kome maksimalan broj bodova.

Na kraju glasanja novinarskog žirija, Miljana Kulić i Darjan Radumurović su imali najveći broj glasova.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.