ČVRSTO JE DRŽI ZA RUKU I NE PUŠTA: Filip Car se prvi put obratio naciji - Aleks mu je postala centar!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023, 21:51

ČVRSTO JE DRŽI ZA RUKU I NE PUŠTA: Filip Car se prvi put obratio naciji - Aleks mu je postala centar!

Dirljivo, ali zaista...

Aleksandra Nikolić sinoć je odlukom publike proglašena za pobednicu šeste sezone najgledanijeg rijaliti formata, "Zadruga".

Iako su mnogi sumnjali u njenu vezu sa Filipom Carem, oni su za sada ipstali, a on se prvi put oglasio i jasno svima dao do znanja u kakvim su odnosima nakon napuštanja imanja u Šimanovcima.

Naime, Filip je na svom Instagram profilu podelio sliku sa Aleksandrom i svima dokazao da su u odličnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odnosima i da njihova ljubav nije naišla ni na kakve prepreke, iako su mnogi očekivali da će raskinuti čim se završi rijaliti.

Podelio je fotografiju sa svojom dragom, koja je u ruci držala ček od 50.000 evra, dok je gledao kao pravi zaštitnik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.