ĆUTALA O TOME TAČNO GODINU DANA: Katarina Šišmanović otkrila DA je i KAKO je napustila Sve za ljubav

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2017, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĆUTALA O TOME TAČNO GODINU DANA: Katarina Šišmanović otkrila DA je i KAKO je napustila Sve za ljubav

Sve to je zabunilo javnost...

Sada je definitivno - Katarina Šišmanović, lice koje je postalo sinonim za emisiju "Sve za ljubav", više neće biti u timu ovog projekta.

Katarina je za ovu sezonu snimila šest emisija. U planu je snimanje još četiri kako bi se sezona privela kraju, a onda lepa voditeljka zauvek napušta ovaj projekta.

Iako je mnogima donela sreću zahvaljujući emisiji "Sve za ljubav", za sebe još nije našla idealnog muškarca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Nedavno je diplomirala na Fakultetu političkih nauka:

- Dok nisam imala diplomu, radila sam. Sada kad je imam, ostajem bez posla - rekla je.

Ona je otkrila da je emisiju "Sve za ljubav" prestala da radi još u junu prošle godine, ali i da postoji šansa da se vrati - makar na kratko.

- Tada smo snimili određeni broj epizoda koji nije emitovan, a koji je sada došao na red, pre dve nedelje. Emitovane su dve epizode, ostale su još četiri i postoji plan da se snime još četiri epizode kako bi se završila i puštala do kraja juna. Iako sam pričala da sam otišla sa tog projekta, izgleda da ću se ipak vratiti, makar na te četiri epizode - rekla je Katarina Šišmanović za "Alo".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.