ČUPAO, PLJUNUO I VUKAO DEVOJKU PO PODU: Snimak na kom je Filip Car postao zver, ZGROZIO je javnost!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2023, 16:13

ČUPAO, PLJUNUO I VUKAO DEVOJKU PO PODU: Snimak na kom je Filip Car postao zver, ZGROZIO je javnost!

Još uvek niko ne može da poveruje...

Filip Car, jedan od najpopularnijih učesnika svih rijaliti formata na Balkanu, oduvek je važio za najvećeg zavodnika među pripadnicama lepšeg pola. Svoja učešća je gotovo uvek privodio do samog kraja, odnosno dolazio je do superfinala u svim sezonama kada je učestvovao, ali je taj put bio prilično turbulentan svake godine.

Ulazio je u nebrojeno mnogo ljubavnih veza, ali svakako najzapaženije su bile one sa Aleksandrom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nikolić (sa kojom sada čeka ćerkicu, barem kako mediji spekulišu), Majom Marinković i Dalilom Dragojević. No, njegove ljubavne idile i nisu bile baš tako idilične i mirne kako se sa ove tačke gledišta čini, kada kažemo "ljubavna priča". Naprotiv, bilo je tu i fizičkih obračuna, pljuvanja, pa i čupanja i vukljanja po podu. Hajde da se prisetimo kako je to izgledalo.

Najturbulentniji odnos je bio svakako onaj sa Majom Marinković. Vatrena Crnka nikada nije davala na sebe.

Umela je da pretera i ona, ne možemo da grešimo dušu, ali svakako nije bilo primereno da je Filip steže rukama i na onakav način napada.

Njih dvoje su malo bili u vezi, pa nisu, čas su se mirili, čas svađali. Bilo kako bilo, reklo bi se da je njihova ljubav bila sve samo ne bajka. Danas, njih dvoje su na ratnoj nozi i ne komuniciraju.

Dalila je svojim učešćem u rijalitiju uspela da napravi pometnju i u svom privatnom životu kada je zbog Cara uspela da uništi brak sa Dejanom Dragojevićem.

Sa Filipom je imala jaku ljubav, ali ponovo (kao i sa Majom) reklo bi se da je njihova veza bila mnogo više ispunjena dramom nego mirom i stabilnošću. Car je imao momente kada je Dragojevićevu čupao za kosu, pa i vukao po podu.

Danas ovo dvoje bivših partnera nemaju neki kontakt, šta više, ni ne pričaju jedno o drugom u javnosti.

Ova ljubavna priča i danas traje, uzburkava javnost i puni novinske stupce. Ako bismo se prisetili njihovog početka, imalo bi tu svašta da se navede i napiše, od toga da su se ludo voleli, pa do toga da je i Aleks trpela fizičke napade od strane Cara. Čupanje, pljuvanje posred lica, pa i guranje i bacanje sa kreveta - bilo je zaista svega.

Aleks je baš kao i Dalila ostavila Dejana Dragojevića zbog ovog rijaliti zavodnika sa kojim danas čeka ćerkicu (barem ako je sudeći po novinskim natpisima).

Njihova ljubav još uvek traje, iako su malo zajedno, a malo ne. No, sada kada čekaju bebu, odlučili su da sve stave sa strane jer ih ipak viši cilj spaja i to za ceo život.

A kako se to Filip Car loše poneo prema pomenutim lepoticama i bivšim (možda sadašnjim i budućim) partnerkama, detaljnije pogledajte u narednom video zapisu KLIKOM NA OVAJ LINK.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.