ČUPAM ARTERIJU ZUBIMA I NE ZABORAVLJAM NIKADA! Bukti rat - Sandra poslala BRUTALNU PORUKU Osmanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2021, 19:10

"ČUPAM ARTERIJU ZUBIMA I NE ZABORAVLJAM NIKADA!" Bukti rat - Sandra poslala BRUTALNU PORUKU Osmanu

Upozorila ga!

Sandra Rešić nedavno je dala intervju za portal Srbija Danas u kojem je otkrila sve o prepiskama između Osmana Karića i njene majke Cice. Tom prilikom rekla je da je Osman rijaliti tata, ali je obrazložila da ništa ružno ne misli kada to kaže.

- Mislim da voli rijaliti format. Ja bih ga posavetovala da on uđe u "Zadrugu", pre nego njegov sin. On je savršeno iritantan za taj program zato što ima svoje mišljenje i ne libi se da ga iznese. Mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je rijaliti tata, ali ja nemam ništa protiv toga. Postoje ljudi koji se pronađu u tome i kojima to jako dobro ide od ruke - rekla je Sandra za portal Srbija Danas.

Nakon sporne situacije Sandra je spustila loptu i pomislila da je sukobima došao kraj. Sada je Sandra Rešić rešila da nastavi rat pa se Osmanu obratila pretećim rečima:

- Gospodine Osmane Kariću, sada ćete videti šta je rijaliti ćerka - napisala je Sandra i dodala:

- Nikada nisam ružnu reč ni za jednog roditelja od učesnika rekla. Moje kometarisanje, mešanje i učestvovanje u samom projektu bilo je vezano za samo učesnike istog. Možete da me volite, mrzite, osuđujete, sve prihvatam. Ali su se neki malo zeznuli verujući da ja nemam nikog i da ne mogu da budem surova. Kada je moja majka u pitanju čupam arteriju zubima i ne zaboravljam nikada - napisala je Sandra.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.