ČUO SE SA STEFANOM PRE PRITVORA! Otkrio detalje razgovora sa sinom: Teške telesne, ako se dokaže da je kriv...

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 10:56

ČUO SE SA STEFANOM PRE PRITVORA! Otkrio detalje razgovora sa sinom: Teške telesne, ako se dokaže da je kriv...

Osman jako zabrinut za sina.

Bivši zadrugar Stefan Karić nakon tri dana kako se nije oglašavao javio se u policiju u Sremskoj Mitrovici nakon što ga je bivša učesnica "Parova", Nataša Šavija optužila da ju je navodno krvnički pretukao u noći između 30. aprila i 1. maja.

Osman Karić se oglasio za medije te otkrio da se čuo sa sinom, dok je bio u putu ka policijskoj stanici:

- Poslednji put kada sam se čuo sa Stefanom bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je juče dok je bio na putu u Sremsku Mitrovicu da se javi u policiju. Kao što znate, određen mu je pritvor od 48 sati, tako da je sada nemoguće imati bilo kakav kontakt sa njim, čak ni ovlašćeni advokat nema pristup - rekao je Osman i dodao:

- U svrhu daljeg toka istrage ja se za sada neću oglašavati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.