ČUO SAM SE SA GOCOM, STVARI ĆE SE REŠITI SUDSKI Ivan upoznaje ćerku sa sinom Željkom! Vreme je...

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 09:20

"ČUO SAM SE SA GOCOM, STVARI ĆE SE REŠITI SUDSKI" Ivan upoznaje ćerku sa sinom Željkom! "Vreme je..."

Kako kaže, sa ćerkom Lenom je u kontaktu.

Ivan Marinković gostovao je sinoć u emisiji "Narod pita", gde je progovorio o odnosu sa bivšom suprugom Gocom Tržan.

Ivan i Goca iz braka imaju ćerku Lenu, a Marinković je sada otkrio da je sa bivšom suprugom na sudu.

- Nismo mi izgladili ne znam kakve odnose, taj odnos je godinama vrlo konstantan i mislim da ga mediji predstavljaju drugačijim nego što jeste. Moj odnos s bivšom ženom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se svodi na dve stvari, tačnije odnos s mojom ćerkom i sporove oko mog stana i tu se stvari glade. Glade se sudski, a samim tim se slučaj i rešava - rekao je Marinković, pa dodao:

- Ja sam taj koji je obaveštavan o svemu jer moram, funkcioniše vrlo normalno. Slušao sam pre neki dan kada je gostovala kod Ognjena, ono što je ona izjavila kada je odnos Lene sa Željkom u pitanju, ja ne vidim da je to baš tako. Ona je rekla da prihvata svaku odluku našeg deteta, mislim da je vrlo skoro vreme da se Lena i Željko upoznaju. Nisam pričao sa Lenom o tome. Biću konkretniji, verujem i znam da je to odluka moje ćerke, ali s obzirom da je pod životnim uticajem majke, negde je i njeno mišljenje građeno na temeljima Gocinim. Nisam neko ko će da tera mak na konac, ja sam taj koji je napravio tu stvar, ja sam neko ko je dobio dete iz dve veze, daće Bog da imam i treće i ja sam taj koji mora da preuzme odgovornost. Ja sam tu stara čekalica - poručio je Ivan, a onda odgovorio da li se čuje sa ćerkom Lenom.

- Imali smo kratak kontakt, ali se ne čujemo. Ljudi koji su gledali početak "Zadruge", to je stvar koja već traje i rekao sam da je to ozbiljan proces kom ne treba pristupati neozbiljno. Goca i ja smo se čuli prekjuče, stigao je neki porez za stan koji smo imali zajedno, s kojim ja realno nemam više nikakve veze i ona mi je rekla: "Nema to veze s tobom". Sve je potpuno normalno - zaključio je Marinković u emisiji "Narod pita".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.