ČUO SAM DA JE MAJA U BOLNICI Taki van sebe, dobio jeziv snimak napada - odmah zvao produkciju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2023, 17:22

"ČUO SAM DA JE MAJA U BOLNICI" Taki van sebe, dobio jeziv snimak napada - odmah zvao produkciju!

"Advokat je podneo krivičnu prijavu zbog nasilja i teških telesnih povreda!"

Otac rijaliti učesnice Maje Marinković, Taki Marinković vidno je uznemiren zbog drame koja se dogodila tokom ranih jutarnjih časova u "Zadruzi", nakon čega su diskvalifikovani Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić.

Anđela je brutalno napala Maju, zbog čega je odmah sankcionisana i moraće da snosi posledice u vidu novčane kazne.

Taki se nakon ovoga oglasio i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otkrio da je Majin advokat podneo tužbu protiv Anđele zbog nanošenja telesnih povreda, ali i da je zbog informacije da je Maja u bolnici kontaktirao produkciju.

- Ja sam van sebe. Javila mi se jutros bivša supruga i rekla da hitno uđem u poruke, gde mi je poslala snimke na kojima nebitna osoba tuče moju ćerkicu. Istog momenta sam zvao produkciju i čelnike Pinka, jer sam dobio informaciju da je u bolnici. To nije tačno, Maja je samo malo više ugruvana. Majin advokat je odmah podneo krivičnu prijavu zbog nasilja i teških telesnih povreda, jer je rekao da je povredila vrat. Ja to nisam ništa video, ali želim da ode da se to sve snimi. Da ne bi bilo nekih neželjenih posledica, on će kontarkirati produkciju da se to sve odradi - rekao je Taki.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.