ČULI SU SE KRICI I JAUCI, HTELI SMO DA ZOVEMO POLICIJU! Komšije otkrivaju šta su Anđela i Zvezdan radili u stanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 14:29

"ČULI SU SE KRICI I JAUCI, HTELI SMO DA ZOVEMO POLICIJU!" Komšije otkrivaju šta su Anđela i Zvezdan radili u stanu

Bili su bučni i zabrinuli su okolinu!

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić raskinuli su ubrzo nakon napuštanja velelepnog imanja u Šimanovcima. Anđela je rešila da podnese tužbu protiv Zvezdana, a sada se oglasio i njen advokat koji je otkrio sve detalje.

Novinarska ekipa je nakon ove vesti posetila kraj na Novom Beogradu gde su Anđela i Zvezdan živeli nakon rijalitija. Komšije su otkrile šta se dešavalo u stanu dok je Anđela tu boravila. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Prva komšinica je ispričala da ih je retko viđala, a i kada ih je sretala u zgradi, da bi samo prošli pored nje.

- Jao, ne znam stvarno ništa o tome, ne mogu da vam potvrdim za to, ali i kada sam ih sretala ovde, ali nisu mi se javljali - rekla je komšinica.

Međutim, komšija, koji se našao ispred prodavnice, otkrio je da je nekoliko puta čuo buku.

- Ja ne mogu da tvrdim šta se dešavalo, ali da su se čuli krici, urlici i jauci jesu. Dosta su bili bučni, nekoliko puta smo hteli i da zovemo policiju zbog svega. Ja ne znam da li je on nju tukao, ona njega, ali da su bili bučni jesu - rekao je komšija za "Republiku".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.