ČULI SMO DA JEDE U NARODNOJ KUHINJI, A NASLEDILA STAN OD 200 KVADRATA Komšije Bebi Dol u šoku, oglasila se i pevačica!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2023, 13:27

"ČULI SMO DA JEDE U NARODNOJ KUHINJI, A NASLEDILA STAN OD 200 KVADRATA" Komšije Bebi Dol u šoku, oglasila se i pevačica!

Otkrili kako Dragana Šarić zapravo živi.

Nedavno se u medijima pojavila informacija da pevačica Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, živi na rubu egzistencije, što su njeni prijatelji za "Blic", ali i ona sama demantovali, a sada su se oglasile i komšije i otkrile kako pevačica zapravo živi.

- Bebi Dol viđamo često, živi ovde kod nas u komšiluku sa mamom o kojoj brine. Ona je oduvek imala neki svoj fazon, ali je uvek ljubazna kad je sretnemo. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nikad ona ne zabada nos u tuđe stvari, gleda samo svoja posla i svoj život - započeo je jedan komšija, a drugi se nadovezao:

- Čitali smo da se hrani u narodnoj kuhinji, a tu nema ni trunke istine. Ja je stalno srećem u prodavnici i Bogu hvala žena uvek nosi kući pune kese, najčešće kupuje voće i povrće, jer brine o bolesnoj mami.

Komšinica ispred zgrade u kojoj živi Bebi Dol kaže da je pevačica nedavno nasledila nekretninu od tetke.

- Tetka joj je nedavno umrla i Bebi je nasledila stan koji ima 200 kvadrata. Nego trenutno joj je najbitnije da se posveti roditeljima koji nisu zdravstveno dobro, ne zanima nju novac i luksuz. Ostala je svoja i na zemlji, slava je nikad nije "udarila" u glavu.

Podsetimo, prijatelj Bebi Dol je otkrio da je pevačica promenila brojeve telefona i da je u lošem psihičkom stanju zbog narušenog zdravstvenog stanja roditelja.

- Promenila je sve brojeve telefona, ne javlja se nikome. Njoj je majka, nažalost, pred smrt, otac je takođe jako loše, tako da je rastrzana u svemu tome - rekao je njen prijatelj na početku, a onda je otkrio zbog čega se Bebi Dol distancirala od medija i da li se zauvek oprostila od muzike.

- Već 3 – 4 godine piše knjigu, modno muzičkog sadržaja. Nije se oprostila od muzike, ima ona neke dve tri nove pesme, koje je pre korone snimila, pa je sve stopirala zbog mamine i ćaletove bolesti i zbog tetkine smrti.

Pevačica se konačno i sama oglasila ovim povodom, te kratko poručila:

- Evo me u svom kraju u svojoj lepoj kući, ne bi me bilo sramota i da jesam bila u narodnoj kuhinji, ne daj Bože, ali nisam. Brinem o svojoj porodici, majci, i ne znam odakle ljudima tako nešto - rekla je Bebi Dol.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Komšije Bebi Dol ne prestaju da bruje o njoj: Čuli smo da se hrani u Narodnoj kuhinji, nasledila je stan od tetke!

Izvor: 24sedam.rs, 07.Jun.2023

Nisu mogli da veruju šta se dešava njihovoj komšinici kada su videli napise

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.